Aantrekkelijk Ontwerp Groen Laag E Glas, 3mm~19mm Energie Efficiënt Laag E Glas

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: FGG
Modelnummer: Fgg-lowe-018
Min. bestelaantal: 200 M 2
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: binnen 30 het werkdagen na het ontvangen van bevestigd pi
Betalingscondities: L / C, T / T
Productnaam: hoge prestaties laag e glas Dikte: 3mm~19mm
GROOTTE: vanaf verzoek Vorm: Vlak
Certificaten: Bureau Veritas Toepassing: Bouwglas, Gordijngevel, Vensters, deuren
Hoog licht:

groen laag e-glas

,

laag stralingsvermogenglas

,

Aantrekkelijk Ontwerp Groen Laag E Glas

Aantrekkelijk Ontwerp Groen Laag E Glas, 3mm~19mm Energie Efficiënt Laag E Glas

Toepassing:

Het glas laag-e kan hoofdzakelijk in de bouw van glas als energy-efficient glasdeuren en vensters worden gebruikt. Het glas laag-e is uitstekend in hitteisolatie en maakt het klimaat vrij in de winter mild en koelt eerder in de zomer. Tegenwoordig beginnen more and more gebouwen om glas goed te keuren laag-E en tot de gebouwen toegang te hebben door de energie - besparingseffect.

Het ook voor Koelere of Verwarmende Gevaldeuren

 

Beschrijving:

Het zachte deklaag laag-e IGU glas met hoge prestaties benadrukt het in de schaduw stellende effect van zonnewarmtestraling, en combineert de hoge lichte overbrenging van het glas met de lage overbrenging van zonnewarmtestraling, zodat kan het hogere zichtbare lichte overbrenging krijgen; het kan openlucht thermische emissie als achtergrond effectief verhinderen ingaand het binnenland.

 

Producteigenschap:

Het lage e-glas is een soort groen, energy-saving, milieuvriendelijke glasproducten. Het normale de stralingstarief van de glasoppervlakte is ongeveer 0,84, laag-E bedraagt de straling van de glasoppervlakte hieronder 0,25. Dit soort zeer dunne film van de lage deklaag van het stralingstarief met dikte minder dan één percent van de haardikte heeft zeer hoog weerspiegelend tarief tegen verre infrarode straling, meer dan 80% van de infrarode straling kan terug worden weerspiegeld, terwijl het gewone transparante vlotterglas in de veel infrarode reflectiecoëfficiënt slechts rond 12% is, zodat heeft het glas laag-E goede het blokkeren straling door rol. De reflectiecoëfficiënt aan zichtbaar licht van glas laag-E is gelijkaardig met gemeenschappelijk duidelijk glas, is het onder 11%, lager dan het gewone lichte controle met een laag bedekte glas, de weerspiegelde lichte verontreiniging kan vermijden.

 

Productnaam: Hoge Prestaties Laag E Glas Dikte: 3mm~19mm
Grootte: Vanaf Verzoek Vorm: Vlak
Certificaten: Bureau Veritas Toepassing: Bouwglas, Gordijngevel, Vensters, Deuren

 

Aantrekkelijk Ontwerp Groen Laag E Glas, 3mm~19mm Energie Efficiënt Laag E Glas 0

Contactgegevens
Gu