Zon die Eenheid van het Type de IGU Geïsoleerde Glas, Energie in de schaduw stellen - Aangepaste de Dikte van het besparingsglas

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: FGG
Modelnummer: Fgg-lowe-005
Min. bestelaantal: 2000m2
Verpakking Details: houten kratten
Levertijd: binnen 30 het werkdagen na het ontvangen van bevestigd pi
Betalingscondities: L / C, T / T
Naam van het product: Zon-in de schaduw stellend type van glas laag-e Dikte: Aanpassen
min grootte: 1000*1000mm Max grootte: 3300*6000mm
Toepassing: bouwglas, gordijngevel voordeel: Een soort groen, energie - besparing de bouwglas
Hoog licht:

groen laag e-glas

,

Lage stralingsvermogen glas

Zon-in de schaduw stellend type van glas laag-e voor de bouw, het isolerende glas van IGU

Beschrijving:

Het glas laag-e wordt ook genoemd Laag straling met een laag bedekt glas; het is één soort speciaal glas dat met multilayer van het zeer lage tarief van de oppervlaktestraling metaal of andere samenstellingen met een laag bedekte. Het glas laag-e is een soort groen, energy-saving, milieuvriendelijke glasproducten. Het normale de stralingstarief van de glasoppervlakte is ongeveer 0,84, laag-E bedraagt de straling van de glasoppervlakte hieronder 0,25. Dit soort zeer dunne film van de lage deklaag van het stralingstarief met dikte minder dan één percent van de haardikte heeft zeer hoog weerspiegelend tarief tegen verre infrarode straling, meer dan 80% van de infrarode straling kan terug worden weerspiegeld, terwijl het gewone transparante vlotterglas in de veel infrarode reflectiecoëfficiënt slechts rond 12% is, zodat heeft het glas laag-E goede het blokkeren straling door rol. De reflectiecoëfficiënt aan zichtbaar licht van glas laag-E is gelijkaardig met gemeenschappelijk duidelijk glas, is het onder 11%, lager dan het gewone lichte controle met een laag bedekte glas, de weerspiegelde lichte verontreiniging kan vermijden.

 

Het zon-in de schaduw stellend type van glas laag-e heeft een bepaald in de schaduw stellend effect voor binnenlands licht en het kan zonnewarmtestraling verhinderen in de ruimte binnen te gaan, en de secundaire thermische straling van buitenkant in de zomer beperken. Het kan op Zuiden en het Noordengebieden worden gebruikt. Het is van toepassing op allerlei gebouwen toe te schrijven aan zijn rijk decoratief effect en openluchtgezicht die effect in de schaduw stellen.

 

Prestaties:

bi-functional producten laag-e met het in de schaduw stellen en isolatieeigenschappen;

Ontmoet verschillende klimaatkenmerken in heel China;

Bruikbaarheid:

kan vlak worden aangemaakt of de neiging gemaakt aan;

gelamineerde en gekleurde glans;

zonder een groottebeperking

 

Kleur:

gouden, blauwe, blauwe grijs en grijs

 

Toepassing:

Het glas laag-e kan hoofdzakelijk in de bouw van glas als energy-efficient glasdeuren en vensters worden gebruikt. Het glas laag-e is uitstekend in hitteisolatie en maakt het klimaat vrij in de winter mild en koelt eerder in de zomer. Tegenwoordig beginnen more and more gebouwen om glas goed te keuren laag-E en tot de gebouwen toegang te hebben door de energie - besparingseffect.

Het ook voor Koelere of Verwarmende Gevaldeuren

 

Gedetailleerde Productomschrijving
Dikte: Pas aan Min Grootte: 1000*1000mm
Maximum Grootte: 3300*6000mm Toepassing: Bouwglas, Gordijngevel
Productnaam: Zon-in de schaduw stellend Type van Glas laag-e Voordeel: Een soort de Groene, Energy-saving Bouwglas
 

 

Zon die Eenheid van het Type de IGU Geïsoleerde Glas, Energie in de schaduw stellen - Aangepaste de Dikte van het besparingsglas 0

Contactgegevens
Gu