Hoog Transparant Laag Ijzer Zonneglas/Zonnepv Glas voor Muur het Behandelen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: FGG
Modelnummer: Fgg-spg-022
Min. bestelaantal: 10000M2
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: binnen 20 het werkdagen na het ontvangen van bevestigd pi
Betalingscondities: L / C, T / T
Productnaam: Zonnepv glas Dikte: aangepast
Min grootte: Vast lichaam Vorm: Vlak
Toepassing: Zonnemodules Materiaal: glas van het hoge prestaties het lage ijzer
Hoog licht:

zonne aangemaakt glas

,

anti weerspiegelend deklaag zonneglas

,

hoog transparant laag ijzer zonneglas

Hoog Transparant Laag Ijzer Zonneglas/Zonnepv Glas voor Muur het Behandelen

Beschrijving:

Het zonneglas, is een glas van het hoge prestaties laag ijzer met zeer hoge zonne-energieoverbrenging. Wanneer gehard, maken zijn sterkte en duurzaamheid tot het de ideale keus voor kristallijne silicium photovoltaic toepassing evenals voor zonne thermische collectoren.

 

Het lage ijzerglas wordt uitdrukkelijk gemaakt voor buitengewone doorschijnendheid, en zal niet stom of de daadwerkelijke tinten in de kleurenbaan bederven. Dit van het ultra duidelijke, glas water witte of lage ijzer wordt gemaakt glashelder te zijn en fundamenteel tint−free. De uitgebreide die transparantie wordt door het grootste deel van het ijzeroxide van de materialen verwezenlijkt af te schaffen worden gebruikt om het glas te produceren.

 

Producteigenschap:

De vlakte heeft eigen zonneglasoven om de kwaliteit te verzekeren, en heeft bovenkant twee capaciteit in het gevormde glas van World.Our laag met bijzonder ingrediënt en speciaal patroon wordt ontworpen. Het neemt volledig voordeel van de diffuse weerspiegeling van het patroon, vermindert zeer lichte bezinning, en heeft zeer hoge zonnetransmissie bij om het even welke invalshoek. Nochtans, is de ijzerinhoud minder dan 100 p.p.m., wat een zeer lage zonneabsorbering door het glas zelf toelaat. Met de niet-toxische componenten, gevormde glas van de Vlakke groep is het laag volledig met de strenge milieu-eis van de EU, de V.S. en Japan in overeenstemming. Het voldoet werkelijk aan het vereiste om groene energie te bereiken.

 

Zonne-energieoverbrenging TEin %Measurement door UV-Vis-Spectrometer (acc. ISO-9050:1990 (e) en DIN 67507/6,3. , factorenacc. ISO 9845/1, 300-2500 NM, AM 1,5)  
3,2mm > 91,6
4,0mm > 91,5

 

Specificatie Suntex & Sunlite.pdf

 

Hoog Transparant Laag Ijzer Zonneglas/Zonnepv Glas voor Muur het Behandelen 0

Contactgegevens
Susa Meng

Telefoonnummer : 0086 1585737-0202